Hell-0 semua =,= . Welcome To My Not So Beautiful Blog . Anyway, i hope you like it and i love so much BIGBANG . Hope you so . Hahaha . Don't forget to follow . Assalamualaikum :)

Saturday, 21 January 2012

I'm Addicted

                                                          Assalamualaikum :)


                           Hahaha . Sebenarnye aku dah terminat k-pop . Takk tawu laa camne bleh
        terminat pulakk . Mungkin sebab terpengaruh budak perempuan kelas aku kot. And btw, kumpulan
k-pop yang paling aku minat ialah jeng jeng jeng BIGBANG . Hahaha . Suare diaorang semua mantap giloss varvi . Hahaha . Mencarut  sudehh . Lagu paling aku minat Tonight and High High . Terbaeekk gilosss ! Budak BIGBANG paling aku minat TAEYANG (yang tengah tu) and G-DRAGON (yang hujung belah kiri)Hahaha . Korang pulakk ape yang korang minatt ? Mesti korang minatt  punye . Betul tak betul tak ? Tak payah laa nak bohong kan . Hahahahaha , aku hope sangat dapat pegi Korea nanti , tapi nak buat camne semua ni duniawi . Pegi Mekah lagi bagoss (bajet alim) . Hahahaha, okeylah aku tinggal korang dengan profile diorang semua. Assalamualaikum :)






Birth name : Kwon Ji Young

Stage name : G-Dragon

Position : Leader, Main Rapper, Composer, Face Of The Group

Height : 177cm

Weight : 58kg





Birth name : Choi Seung Hyun


Stage name :  T.O.P (The Official Pimp)

Position : Lead Rapper, Beat-Boxer

Height : 181cm

Weight : 65kg





Birth name :  Dong Young Bae


Stage name :  Taeyang

Position : Main Vocalist, Main Dancer

Height : 174cm

Weight : 56kg

Twitter : http://twitter.com/Realtaeyang



Birth name :  Kang Dae Sung


Stage name :  D-Lite

Position : Main Vocalist

Height : 178cm

Weight : 83kg




Birth name :  Lee Seung Hyun


Stage name :  Seungri @ VI (Victory)

Position : Vocalist, Main Dancer, Choreographer, Maknae(most young)

Height : 176cm

Weight : 60kg





















                                         

No comments:

Post a Comment