Hell-0 semua =,= . Welcome To My Not So Beautiful Blog . Anyway, i hope you like it and i love so much BIGBANG . Hope you so . Hahaha . Don't forget to follow . Assalamualaikum :)

Saturday, 14 April 2012

Lawak ke Der ?

kalo aku tangkai ko daunnye,
kalo aku aur ko tebingnye,
kalo aku kumbang ko bungenye,
kalo aku langit ko buminye,
& kalo aku tarzan ko le beruknye..

————————–

Al-kisah SEEKOR ANAK KAMBING,
BERTANYA PADA IBUNYA.
ibu kenapa semua kambing ada bulu
dan kenapa bau kita busuk.
LALU SI IBU PUN MENJAWAB.

TAK MENGAPALAH ANAKKU, KITA BUSUK,
ORANG YANG BACA MESEJ NI LAGI BUSUK..
TAK RETI2 NAK GI MANDI…
ASYIK TENGOK HENSET JE

————————-

katak pisang katak puru,
adakah katak & pisang sepupu?
jangan perasan atau terharu,
bukan nak ucap kata rindu,
cuma nak ucap selamat malam to U.

——————–

kpd penerima sms ini,
sila laporkan diri segera
ke hospital bahagia dengan tenang….

——————–

mulau mandan nyawuh ngenengah,
ngunung naik nenyemang ningnga,
anyur madan ningamung nanah,
muni yang maik ningenang nyua..

kesiannya awak..
sengau rupanya!

———————-

Kalau dapat bini muda-nampak BABY DOLL.
Kalau dapat bini sederhana muda pula-nampak BARBIE DOLL.
Tapi bila dapat bini tua-nampak PANADOL !!

————————

kalau kita letak monyet depan org panggil….monyet lily…
kalau letak belakang org panggil LILY MONYET !!

—————-

jika mentari datang memancar terik, biar aku menjadi payung mu,
jika ribut datang melanda, biar aku menjadi pelindung mu,
jika banjir datang mencurah, biar aku menjadi sampan mu,
jika ceti datang meminta hutang, biar aku lari dahulu…

——————

Aku menjeling padamu,
kau lantas tertunduk malu.
Aku tatap wajahmu tatkala kau mengangkat malu muka.
Lalu aku pun berkata…..”KAU KENTUT iye?!”

————————–

Bila kita cantik tak siapa memandang,
bila kita baik tak siapa memuji,
bila kita susah tak siapa menolong,
bila kita jatuh tak siapa mengangkat,
Tapi………
bila kita kentut semua mata memandang.

————————–

masa bercinta marah pun manis….
baru kawin, lglah manis….
dpt anak pengalaman manis…
bila tua dpt KENCING MANIS

—————–

satu masa dahulu ada 7 org pahlawan…..
hang tuah
hang jebat
hang lekir
hang kasturi
hang lekiu
hang baca

hang BODOH!
——————-

AnGkAT tgN!
inI RoMPaKan!
YG HenSEM Ke SeBELah KaNAn!
yG lAwA ke SeBelAh KIri!
yg WaJaHnYa hoDoH ke TeNgaH.
AWak! yE AwK jgn pUrA² bAce SMS!.
cEpAt Ke TeNGah !!

—————-

Ku hampiri katil mu…
kutatap wajahmu…
kukucup ke2 belah pipimu…
ku bisikkan ke telinga mu…

INNALILLAHIWAINNAILAIHIRROJIUUN…

———————

Ingatlah..jika dimarah kamu DIAM..
jika difitnah kamu SENYUM..
jika dikeji kamu KETAWA..
Nescaya dgn berbuat demikian,
kamu tergolong orang2 yang SOUND TROUBLE

————————

Kalau ada yg kata kamu jelek,sabar je.
Kalau ada yg kata kamu bodoh,biarkan je
kalau ada yg kata kamu dungu,Cool je.
Tp kalau ada yg kata lu cantik/hensem,
Tampar je krn itu FITNAH!

——————-

HP anda telah dilengkapi puzzle game. Caranya mudah saja.
Lemparkan HP anda ke dinding @ susunkan kembali.
Selamat Mencuba!

—————

Gigi kau sejuk ke??……

Tak?? Abis tu kenapa pakai jaket kaler kuning???

——————

Kalau kau tak mahu hidup…..

aku pun tak mahu mati, Azizah!

—————

mosi-mosi watasi muru ano latino uno muotu numeru ano sayonara des numeru taiano…..

(Kalau tak paham kenapa baca jugak!!??)

———————–

kau sungguh dinamis,
sifatmu cukup puitis,
gayamu selalu erotis,
jiwamu sungguh romantis,
caramu seperti celebrities,
tapi sayang wajahmu seperti teletubbies…

———————–

DIK.. TOLONG IKATKAN POCONG KAT KEPALA AKAK NI.. TERTANGGAL MASA DIORANG KEBUMIKAN AKAK TADI..

TOLONGLAH DIK… AKAK ADE KAT TEPI TINGKAP NI.. TENGOKLAH!!

——————-

aku bencikan penipuan!
o dalam diam ko menipu!
dgr ape yg ku kate berikan tumpuan
adekah ko dan katak sepupu?

  • ————

sebut betul betul..
rambutan, nangsat, tmemikai,keladri,nyaynok..


bersabarlah.. tiada siapa yang mahu dilahirkan sengau seperti kamu!!!



Saturday, 21 January 2012

I'm Addicted

                                                          Assalamualaikum :)


                           Hahaha . Sebenarnye aku dah terminat k-pop . Takk tawu laa camne bleh
        terminat pulakk . Mungkin sebab terpengaruh budak perempuan kelas aku kot. And btw, kumpulan
k-pop yang paling aku minat ialah jeng jeng jeng BIGBANG . Hahaha . Suare diaorang semua mantap giloss varvi . Hahaha . Mencarut  sudehh . Lagu paling aku minat Tonight and High High . Terbaeekk gilosss ! Budak BIGBANG paling aku minat TAEYANG (yang tengah tu) and G-DRAGON (yang hujung belah kiri)Hahaha . Korang pulakk ape yang korang minatt ? Mesti korang minatt  punye . Betul tak betul tak ? Tak payah laa nak bohong kan . Hahahahaha , aku hope sangat dapat pegi Korea nanti , tapi nak buat camne semua ni duniawi . Pegi Mekah lagi bagoss (bajet alim) . Hahahaha, okeylah aku tinggal korang dengan profile diorang semua. Assalamualaikum :)






Birth name : Kwon Ji Young

Stage name : G-Dragon

Position : Leader, Main Rapper, Composer, Face Of The Group

Height : 177cm

Weight : 58kg





Birth name : Choi Seung Hyun


Stage name :  T.O.P (The Official Pimp)

Position : Lead Rapper, Beat-Boxer

Height : 181cm

Weight : 65kg





Birth name :  Dong Young Bae


Stage name :  Taeyang

Position : Main Vocalist, Main Dancer

Height : 174cm

Weight : 56kg

Twitter : http://twitter.com/Realtaeyang



Birth name :  Kang Dae Sung


Stage name :  D-Lite

Position : Main Vocalist

Height : 178cm

Weight : 83kg




Birth name :  Lee Seung Hyun


Stage name :  Seungri @ VI (Victory)

Position : Vocalist, Main Dancer, Choreographer, Maknae(most young)

Height : 176cm

Weight : 60kg